Prijon

PRIJON: MADE IN GERMANY
Prijon er verdensberømt for sine kvalitetskajakker. Ingen har til dags dato klart å matche PRIJON sine HTP plastkajakker når det gjelder holdbarhet, styrke og levetid. Ingen lager stivere eller mer formsterke kajakker i plast. I motsetning til  rotasjonsstøpte kajakker, blir PRIJONs plastkajakker blåst ut i en aluminiumsform, nesten samme prinsipp som når man lager plastflasker. Dette gir en stivere konstruksjon enn på rotasjonsstøpte kajakker. Luftbobler i plasten er et ikke eksisterende problem for PRIJON. De er også mer ripesikker enn rotasjonsstøpte kajakker, og kajakken vil heller ikke få bulker i skroget under transport.

Alle Prijons kajakker går gjennom en kvalitets kontroll før de når markedet.
Produktene er merket med et registreringsnummer slik at du som kunde er sikker på å få førsteklasses kvalitet uansett hvilken Prijon- kajakk du velger. Skulle ikke den produserte kajakken holde de strengeste kravene fra Prijon, blir den resirkulert og støpt på ny. Alle HTP kajakkene fra Prijon kan resirkuleres uten at farlige avgasser og CO2 slipper ut.

Prijon er ikke bare kvalitet, de er også miljøvennlig.
Alle Prijon kajakker har 5 års garanti for din sikkerhet. Prijon har et stort utvalg av modeller, og vi er sikker på at du vil finne en Prijon-kajakk som passer deg og ditt behov. Kajakkene kommer i 4 forskjellige materialer, HTP (PE plast), prilite, glassfiber og carbon.