Inspireres av de beste, for å bli best

Det svenske sportsmerket Craft har levert høykvalitets treningsklær siden 1973, og hjelper nå både mosjonister og profesjonelle idrettsutøvere å nå sine trenings- og konkurransemål. De er i dag en av de største leverandørene innenfor tekniske treningsklær innenfor kategoriene løp, sykkel og langrenn.

Innovasjon i verdensklasse

CTM Ultra Carbon er en høykvalitets løpesko utviklet for ultradistanseløping i verdensklasse. Denne avanserte løpeskoen kombinerer lett UD Foam™ med en finjustert karbonfiberplate for å oppnå maksimal respons og effektivitet. Skoen har også en yttersåle i høykvalitets gummi med meget godt grep som gir et kraftig, men energieffektivt løpesteg. En sko for deg som stiller høye krav til treningen din før et maraton- eller ultradistanseløp.

Pro Hypervent

Pro Hypervent® er løpetøyet for deg som ønsker minst mulig motstand og overlegen funksjon. Pro Hypervent er som navnet tilser hyper-ventilerende og hyper-lett. Tynne, myke, lette og ventilerende materialer gir overlegen funksjon, ventilasjon og komfort i både harde intervaller og under lange økter under varme forhold.

Se alt fra Craft
Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!