Langrennslegenden Bjørn Dæhlie sprengte grensene innenfor sin idrett på 90-tallet. Han har både OL- og VM-medaljer. Nå 20 år senere er en ny generasjon idrettsutøvere er klare til å videreføre arven. Dæhlie er offisiell leverandør til det norske langrennslandslaget. Et lag med noen av de aller beste kvinnelige og mannlige idrettsutøverne vi har i dag.

Designen er enkelt, rent og moderne uten overflødige elementer som tar oppmerksomheten bort fra arbeidsoppgavene dine. Dæhlie har spesialisert seg på å utvikle de beste produktene for langrennsløpere som trener variert hele året.

Raw 4.0

Raw 4.0 er den råeste teknologien innen langrennsjakker fra Dæhlie, når været krever mer.

Hybridjakke bestående av langrennsjakke med avtagbar vest på innsiden som kan brukes separat. Jakken kommer i et 3-lags softshell materiale med vind- og vannavvisende membran med utmerket pusteevne, som sørger for en optimal temperaturregulering.

Buksen har 3-lags softshell med vind- og vannavvisende membran med utmerket pusteevne, sørger for en optimal temperaturregulering.

Kollen

Kollen anorakk og Knickers er teknisk anorakk og knickers for deg som elsker å bevege deg ute i naturen, med eller uten ski på beina.

Knickers i et 3-lags shoftshellmateriale og softshell-jakken har god stretch for best mulig bevegelighet. Hele 10 000 mm vannsøyle gjør at du holder deg tørr når det er fuktig vær.

Performance Tech

Performance Tech er en lett baselayer i ull og lyocell blanding ment for trening i alle temperaturer. Strategisk plasserte nettingpaneler under ermene gir optimal ventilasjon. Flate sømmer og svært fin garnkvalitet gir optimal komfort. En perfekt blanding av Tencel®, merinoull og teknisk fiber sikrer optimal isolasjon, hurtig tørking og fukttransport.

Kikut

Jacket Kikut er en klassisk langrennsjakke ment for rolige skiturer der komfort er viktig. Vind- og vannavvisende softshell med stretchpanel i ryggen for god bevegelighet og ventilasjon. Bionic Finish Eco® teknologi på stoffets overflate sørger for at lett regn og sludd preller av.

Supreme

Jacket Supreme W med ull er en teknisk toppjakke innen langrennsbekledning, ment for trening med moderat til høy intensitet i kaldere vær. Laget i et 3-lags softshellmateriale med vind- og vannavvisende front. Innvendig fòr av ullblanding, med hele 47% ull, for optimal temperaturregulering på kaldere dager. Materialet med ullblanding er oppgradert med ny struktur, noe som gir bedre ventilasjon i tillegg til bedret isolasjonsevne.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, staver, kajakk og sykkel)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!