Langrennslegenden Bjørn Dæhlie sprengte grensene innenfor sin idrett på 90-tallet. Han har både OL- og VM-medaljer. Nå 20 år senere er en ny generasjon idrettsutøvere er klare til å videreføre arven. Dæhlie er offisiell leverandør til det norske langrennslandslaget. Et lag med noen av de aller beste kvinnelige og mannlige idrettsutøverne vi har i dag.

Designen er enkelt, rent og moderne uten overflødige elementer som tar oppmerksomheten bort fra arbeidsoppgavene dine. Dæhlie har spesialisert seg på å utvikle de beste produktene for langrennsløpere som trener variert hele året.

Raw 4.0

Det handler om attitude og identitet, i jakten på perfeksjon. Raw 4.0 er den råeste teknologien innen langrennsjakker fra Dæhlie, når været krever mer.

RAW er basert på nyskapende teknologi og design helt ned til minste detalj. Suksessfaktorene handler om å kombinere tekniske finesser med et sofistikert og stilsikkert uttrykk. Produktene er utviklet med ambisjon om å skape innovative plagg med teknologi som hjelper deg med å bryte egne grenser og maksimere ytelsen i langrennsporet. Med Raw 4.0 tar DÆHLIE Sportswear sine klær et steg videre og gir deg det beste innen langrennsbekledning.

RAW 4.0 til dame høstet tidlig internasjonal suksess ved å gå rett til topps i ISPO Awards i kategorien Nordic Apparel.

Sesongens favoritt

Jacket Challenge er en av sesongens favoritter denne vinteren. Dette er en varmere jakke for den aktive skiløperen, perfekt for trening på kalde vinterdager. Vind- og vannavvisende shoftshelljakke med børstet innside for ekstra varme.

Søk om bidrag på 25 000kr til samhold i din klubb!

Challenge som langrennsjakken heter, er grunnlaget for en oppmerksomhetskampanje rettet mot en god sak. Dæhlie ønsker, i samarbeid med en god rollemodell som Emil Iversen er, å gi noe tilbake til et formål som han setter svært høyt. Dæhlie og Emil Iversen deler derfor ut 25 000 kr til hele fire utvalgte klubber eller foreninger, til å bedre fellesskap, samhold og tilhørighet i din klubb eller ditt miljø.

Les mer og send inn søknad her

Utfordret av naturen

Med Jacket Conscious har Dæhlie løftet fokuset på natur og miljø til nye høyder. Naturen lånes hver dag til trening og konkurranse. Dæhlie vil nå gi noe tilbake i form av et bærekraftig produkt som samtidig skal være en av deres raskeste jakker, ment for trening med høy intensitet. Med Conscious-serien har Dæhlie laget det mest bærekraftige produktet noen sinne, uten å gå på kompromiss med kvalitet og funksjonalitet. Materialet på utsiden av jakken består av 80% Tencel og 20% merinoull.

Ingen regler, ingen rammer

I samarbeid med kunstnerne fra Broslo, lanserer Dæhlie kolleksjonen «Zemsi Collab» som fremmer den neste generasjonen – spesifikt deres ustoppelige tro på å bryte grenser.

Med denne tekniske kolleksjonen som er perfeksjonert for langrennsløpere, ønsker Dæhlie å fremheve at de tør å satse på de neste. Med det råeste du får innen teknologi, gir de neste generasjon muligheten til å vise akkurat hvor unike de er. Være synlig og være stolt av det!

For dager i marka

Kollen er teknisk anorakk og knickers for deg som elsker å bevege deg ute i naturen, med eller uten ski på beina. Knickersen er i et 3-lags shoftshellmateriale og softshell-anorakken har god stretch for best mulig bevegelighet. Hele 10 000 mm vannsøyle gjør at du holder deg tørr når det er fuktig vær.

Anorak Oberstdorf er en tykk og varm dunanorakk med hette ment for daglig bruk på kalde dager. Jakken har, i stedet for ordinære dunkanaler, et moderne og sømløst mønster. Bionic Finish Eco® teknologi på stoffets overflate sørger for at lett regn og sludd preller av.

Performance Tech

Favoritten er tilbake! Performance Tech er en lett baselayer i ull og lyocell- blanding ment for trening i alle temperaturer. Strategisk plasserte nettingpaneler under ermene gir optimal ventilasjon. Flate sømmer og svært fin garnkvalitet gir optimal komfort. En perfekt blanding av Tencel®, merinoull og teknisk fiber sikrer optimal isolasjon, hurtig tørking og fukttransport.

Langrennsbukser

Omgivelsene kan være lurt å ta med i betraktning med tanke på værbeskyttelse. Er du på ski uansett vær bør du velge en bukse som er litt mer robust enn om du bare går på ski i solskinn. Befinner du deg mest i høyfjellet vil en bukse med ekstra vindbeskyttelse på lårene være et tryggere valg, går du runder på stadion velger du først og fremst bukser med god ventilasjon.

Vinterløping

For mange løpere er høst og vinter de beste periodene, med mange konkurransemuligheter og ikke minst mye godt vær og frisk, klar luft. Men været kan variere mer, endre seg raskt og temperaturene i løpet av dagen er mer varierende. Det påvirker hvordan vi kler oss, og hvilken opplevelse vi får på treningsturen eller i konkurransen.

Dæhlie lanserer i høst flere nye jakkemodeller spesielt utviklet for vinterløping, og har i samarbeid med løpere på ulikt nivå utviklet disse for å imøtekomme ønsker og krav, uavhengig om du er mosjonist eller eliteløper.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!