Langrennslegenden Bjørn Dæhlie sprengte grensene innenfor sin idrett på 90-tallet. Han har både OL- og VM-medaljer. Nå 20 år senere er en ny generasjon idrettsutøvere er klare til å videreføre arven. Dæhlie er offisiell leverandør til det norske langrennslandslaget. Et lag med noen av de aller beste kvinnelige og mannlige idrettsutøverne vi har i dag.

Designen er enkelt, rent og moderne uten overflødige elementer som tar oppmerksomheten bort fra arbeidsoppgavene dine. Dæhlie har spesialisert seg på å utvikle de beste produktene for langrennsløpere som trener variert hele året.

Performance Tech

Favoritten er tilbake! Performance Tech er en lett baselayer i ull og lyocell- blanding ment for trening i alle temperaturer. Strategisk plasserte nettingpaneler under ermene gir optimal ventilasjon. Flate sømmer og svært fin garnkvalitet gir optimal komfort. En perfekt blanding av Tencel®, merinoull og teknisk fiber sikrer optimal isolasjon, hurtig tørking og fukttransport.

Høstens løpenyheter

For mange løpere er høsten en av de beste periodene, med mange konkurransemuligheter og ikke minst mye godt vær og frisk, klar luft. Men været kan variere mer, endre seg raskt og temperaturene i løpet av dagen er mer varierende. Det påvirker hvordan vi kler oss, og hvilken opplevelse vi får på treningsturen eller i konkurransen.

Dæhlie lanserer i høst flere nye jakkemodeller spesielt utviklet for løp, og har i samarbeid med løpere på ulikt nivå utviklet disse for å imøtekomme ønsker og krav, uavhengig om du er mosjonist eller eliteløper.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!