Ingen regler, ingen rammer

I samarbeid med kunstnerne fra Broslo, lanserer Dæhlie kolleksjonen «Zemsi Collab» som fremmer den neste generasjonen – spesifikt deres ustoppelige tro på å bryte grenser.

Med denne tekniske kolleksjonen som er perfeksjonert for langrennsløpere, ønsker Dæhlie å fremheve at de tør å satse på de neste. Med det råeste du får innen teknologi, gir de neste generasjon muligheten til å vise akkurat hvor unike de er. Være synlig og være stolt av det!

11

Broslo utviklet konseptet “Ingen regler, ingen rammer”, som formidler at alt er mulig for de som skal opp og frem. Nettopp dette er det Dæhlie vil understreke. Dæhlies intensjon er å fremme talent, både til heltene vi kjenner, og de neste.

Dæhlie vet at neste generasjon vokser opp med en helt annen hverdag enn første generasjons langrennsløpere. Med en forventning om å prestere på flere arenaer – på skolen, sosiale medier, såvel som idrettsarenaen – er det en større utfordring å finne sin egen indre styrke og sitt indre ego. Dæhlie ser at dette gjør at de krever mer. Nå, mer enn noensinne, må de være synlige, bygge sin egen merkevare både digitalt og sosialt, og skille seg ut.

Broslo fikk oppgaven med å skape et ungt design som kunne fange den neste generasjonens driv til å være ekstraordinære. Dæhlie ønsket seg et visuelt uttrykk som skulle appellere til neste generasjons langrennsutøvere. De som tør å være seg selv, vise følelser, og ta et standpunkt. Med uttrykket Broslo skapte, uttrykker Dæhlie viktigheten av å beholde barnet i seg.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!