SKI VM 2021 - Kolleksjon av Dæhlie
Stolte øyeblikk og gullrush

I 2021 braker det løs med et nytt VM på ski. Denne gangen i tyske Oberstdorf. Designerne hos Dæhlie tar med seg all kunnskap og tilbakemeldinger fra verdens beste langrennslandslag og setter sammen en kolleksjon enda råere enn den vi har sett før.

Dæhlie bærer med seg en stolt tradisjon fra en voksen idrett og vil med dette gjøre gode og gamle, praktiske langrennsklær til moderne varianter med historisk preg. Samtidig videreutvikler de det som allerede holder det høyeste nivået innen teknisk langrennsbekledning.

Vi ser frem til stolte øyeblikk og gullrush!

Trening & oppvarming

Jacket Sprint er en lett langrennsjakke ment for trening med høy intensitet. Med sin stripete struktur i det mest tekniske softshell materialet langrennsjakker kan by på, vil du oppleve fantastisk bevegelighet og en jakke som tørker raskere enn andre softshelljakker.

På seierspallen

Dæhlie har her designet en kolleksjon verdig en seierspall, med inspirasjon hentet fra det særnorske skiantrekket med anorak og knickers.

Anorak Oberstdorf er en tykk og varm dunanorakk ment for daglig bruk på kalde dager. For deg som elsker å bevege deg ute i naturen, med eller uten ski på beina, er den tekniske anorakken og knickersen, Kollen, et godt valg.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, staver, kajakk og sykkel)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!