!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

Forerunner 55 GPS
Unisex

2 299,-
Du får minimum 229,- i bonus

Velg farge (Monterra Grey)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   Forerunner 55 er en lett, stilren og overkommelig treningsklokke som passer fint for nybegynnere, samt de som allerede løper en del Gled deg til løpeturen. Forerunner 55 er en GPS-løpeklokke som gjør mer enn å måle tempo- og pulsstatistikk. Med personlig veiledning og daglige treningsforslag basert på din treningshistorikk og treningsnivå trenger du ikke lenger å gjette deg frem. Veksle enkelt mellom aktivitetsprofiler for HIIT, løping, sykling og pusteøvelser. Hold deg oppdatert på kroppen din med avanserte funksjoner for velværesporing, som kontinuerlig respirasjonsovervåking, intensitetsminutter med mer. Få inn flere løpeturer mellom hver ...

   Forerunner 55 er en lett, stilren og overkommelig treningsklokke som passer fint for nybegynnere, samt de som allerede løper en del Gled deg til løpeturen. Forerunner 55 er en GPS-løpeklokke som gjør mer enn å måle tempo- og pulsstatistikk. Med personlig veiledning og daglige treningsforslag basert på din treningshistorikk og treningsnivå trenger du ikke lenger å gjette deg frem. Veksle enkelt mellom aktivitetsprofiler for HIIT, løping, sykling og pusteøvelser. Hold deg oppdatert på kroppen din med avanserte funksjoner for velværesporing, som kontinuerlig respirasjonsovervåking, intensitetsminutter med mer. Få inn flere løpeturer mellom hver lading, takket være klokkens lange batterilevetid på opptil 2 uker, og gjør den til din egen ved å laste ned urskiver, apper og mye mer fra Connect IQ-butikken. Gled deg til løpeturen!

   PACEPRO-TEKNOLOGI Denne funksjonen hjelper deg med å planlegge strategien for løpsdagen gjennom GPS-basert løpsveiledning for en valgt løype eller distanse i Garmin Connect-appen. På den måten kan du tilpasse innsatsen til det som venter deg under løypen.

   BANELØP Når du er klar for hastighetstrening, kan du bruke den innebygde baneløpaktiviteten til å registrere nøyaktige rundeavstander og se distansene dine i meter når du løper på bane.

   RESTITUSJONSRÅDGIVER Det er viktig å gi kroppen tid til å komme seg mellom treningsøktene. Etter hver treningsøkt gir den innebygde restitusjonstidsfunksjon deg beskjed om hvor lenge du må hvile før neste intensive treningsøkt.

   LØPSBEREGNING Denne funksjonen tar hensyn til treningsnivået og treningshistorikken din for å hjelpe deg med å nå løpsmålet ditt, og se virkningen av treningen med den beregnede sluttiden.

   INNEBYGDE SPORTSAPPER Endre treningsrutinene med aktivitetsprofiler for terrengløping eller virtuell løping, svømming i basseng, pilates, HIIT og pusteøvelser.

   PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET Få pulsdata og varsler om pulsen holder seg høy når du hviler. Finn til og med ut hvor hardt hjertet ditt jobber under aktiviteter.

   BATTERILEVETID Løp lenger enn langt, med opptil to ukers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 20 timer i GPS-modus.

   BODY BATTERY ENERGIMÅLING Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

   INTENSITETSMINUTTER Se når på dagen du har fått intensitetsminutter fra aktiviteter med moderat til høy intensitet.

   RESPIRASJONSSPORING Få et innblikk om hvordan du puster gjennom dagen, når du sover og under pusteøvelser.

   MENSTRUASJONSSPORING Bruk Garmin Connect-appen for å spore menstruasjonssyklusen din eller graviditeten. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer.

   SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse/ulykke, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering en melding med posisjonen din til en forhåndsvalg nødkontakt.

   MUSIKKSTYRING Styr musikken som spilles av på telefonen din, slik at du enkelt kan hoppe over, eller pause sanger

   GARMIN COACH Med Garmin Coach kan du få skreddersydde treningsprogrammer for løp som er tilpasset din form og mål for løpingen. Disse adaptive treningsprogrammene gir deg veiledning fra Garmins trenere og kostnadsfrie treningsprogrammer som synkroniseres rett til klokken.

   • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura