Til ditt nivå, dine behov og dine interesser

Garmin lager produkter som er utviklet på innsiden for livet på utsiden. Dette for at brukerne skal få mest mulig ut av tiden de bruker på å forfølge lidenskapene sine.

Finn din treningspartner som passer for deg, fra elegante og brukervennlige GPS-løpeklokker til mer avanserte smartklokker med lang batterilevetid og lagringsplass til favorittsangene dine.

Klar for å møte enhver utfordring

Med den robuste GPS-multisportsklokken Fenix 7S Sapphire Solar 51mm er du klar for å møte enhver utfordring med forbedret batteritid, innebygd LED-lommelykt og flere nye funksjoner.

Her får du en robust multisport GPS-klokke med et nytt og mer holdbart design med klokkehus i titan og fiberforsterket polymer, og PowerSapphire-glass i ripebestandig safir, med solcellelading. Ta treningen til et nytt nivå med Stamina sanntidsmåling av utholdenhet, treningsstatus, avanserte ytelsesmålinger, og over 30 forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler.

Fenix 7X Sapphire Solar White

Garmin

Fenix 7X Sapphire Solar White

Unisex
11 499,-
Garmins første sykkelcomputer

Edge 1040 kombinerer overlegen navigasjon, treningsplanlegging og ytelsesmålinger, sikkerhetsfunksjoner, og smartfunksjonalitet. Multibånd-GPS teknologien gjør at du kan sykle med enda bedre dekning i tett skog eller rundt høye bygninger. Det forenklede oppsettet forbedrer brukergrensesnittet og gjør det enkelt å finne frem til informasjon, løyper og andre verktøy du trenger.

Forerunner

Ingen løpere er like, og dette har vi tenkt på da vi utviklet løpeklokkene våre. Vi har klokken som passer til ditt nivå, dine behov og dine interesserer – fra den brukervennlige GPS-klokken til de avanserte GPS-multisportklokkene som blant annet tilbyr avanserte ytelsesmålinger. Hvor vil du ta din neste løpetur?

Forerunner 255

Hva om klokken din kunne foreslå en trening basert på dine mål og ytelsen din? Så når neste løp nærmer seg — nærmer kroppen din seg også? Det er alt mulig med Forerunner 255 — robust, lett og elegant smartklokke som passer perfekt til løping og daglig bruk.

Klokken hjelper deg med å trene og restituere smartere med treningsstatus, kraftmåling for løping, GPS med flerbåndsfrekvens og daglige foreslåtte treningsøkter. Klokken har også over 30 aktivitetsprofiler, inkludert triatlon, sykling, svømming og mer.

Forerunner 255 Music

Garmin

Forerunner 255 Music

Unisex
4 949,-