GORE-TEX Infinium

Ønsker du en boost i ytelsen når du ikke er avhengig av vanntetthet?

GORE-TEX har vært en av de mest kjente og pålitelige kildene til både komfort og beskyttelse. Når vanntetthet ikke er hovedprioritet har man kunnet utnytte andre teknologier for å gi deg mer allsidige aspekter av komfort og beskyttelse.

GORE-TEX Infinium bygger på kvaliteten og ytelsen til det originale sortimentet, men er videreutviklet til et nytt nivå. Disse produktene passer perfekt til tørrere og finere dager der høyintensitets- aktiviteter står for tur.

Swix Paragon Gore Infinium

Swix Paragon Gore Infinium er den ultimate langrennsbekledningen i premium utførelse. Ideen er å velge fremragende metervarer og montere dem slik at du kan yte best mulig. Stoffet er i elastisk softshell, og det fantastiske GORE-TEX Infinium gir en god beskyttelse mot vær og vind.

Swix Evolution Gore-Tex Infinium

Evolution Gore-Tex Infinium Jacket W er basert på samme tekniske grunnkonstruksjon, og benytter de samme stoffene som den mangeårige favoritten ProFit Revolution. Denne typen langrennsklær er evig populære blant de ivrigste utøverne av sporten. Man får det beste fra to verdener; Vindtett og vannavvisende Gore Tex Infinium, kombinert med smidig microfiber gir optimal balanse mellom beskyttelse, ventilasjon og komfort.

Terrengløping under alle forhold

Når været slår om, fortsetter du å løpe. Trino SL er skapt for terrengløping, men er allsidig nok til å brukes til langrennsski og gåturer om vinteren. Superlett, myk, holdbar og gir beskyttelse og komfort når de kalde årstidene setter inn. Stoffet Gore-Tex Infinium™ holder vinden ute samtidig som det puster særdeles godt, og avviser lett regn og snø.

Den perfekte sykkelbekledningen

Perfetto har vært en favoritt blant alle proffrytterne til Castelli-staben. Castelli ønsket å gjøre det enda mer perfekt, så i samarbeid med Gore utviklet de et nytt eksklusivt Gore-Tex Infinium™ Windstopper®-stoff som er både lettere og mer vannavstøtende enn det gamle stoffet og samtidig opprettholder stretch og pusteevne.

Varme og tørre hender i kaldt vær

Når vinterkulden biter på hendene og vindforholdene sier i fra under skituren, er Gore-Tex™Infinium Windstopper® teknologien det du skal gå for. Her vil du oppleve full vindtetthet, pusteevne og optimal komfort.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!