!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

U Cielo X1
Unisex

3 699,-
Du får minimum 369,- i bonus

Velg farge (EVENING SKY / LETTUCE)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   At løpesko både er en vitenskap og en slags kunstart, er Cielo X1 et godt eksempel på. Vi snakker i alle fall om state of the art både når det kommer til skummet og karbonfiberplaten. Gjennom utviklingen av Cielo X1 har HOKA kontinuerlig holdt foten jevnt hardt på gasspedalen og sørget for å eliminere alt som ikke var nødvendig.

   Suveren respons: Cielo X1 er HOKAs desidert mest responsive sko og balanserer energiretur og demping på en overlegen måte. Skummet som er brukt i mellomsåla er det beste av det beste, såkalt PEBA-skum. PEBA står for polyether block amide og er en blanding av myke gummiaktige polyether-komponenter og stivere polya...

   At løpesko både er en vitenskap og en slags kunstart, er Cielo X1 et godt eksempel på. Vi snakker i alle fall om state of the art både når det kommer til skummet og karbonfiberplaten. Gjennom utviklingen av Cielo X1 har HOKA kontinuerlig holdt foten jevnt hardt på gasspedalen og sørget for å eliminere alt som ikke var nødvendig.

   Suveren respons: Cielo X1 er HOKAs desidert mest responsive sko og balanserer energiretur og demping på en overlegen måte. Skummet som er brukt i mellomsåla er det beste av det beste, såkalt PEBA-skum. PEBA står for polyether block amide og er en blanding av myke gummiaktige polyether-komponenter og stivere polyamid-komponenter, dette stoffet varmes opp og formes til et sprettens skum med fantastiske egenskaper: PEBA-skum er lett, fleksibelt, elastisk og slitesterkt. Ikke minst er det enormt responsivt. I tillegg takler det både varme og kaldere temperaturer godt. Flere av toppmodellene til HOKA har dette skummet, fra produsenten Pebax®.

   I Cielo X1 finner vi to lag med dette PEBA-skummet. Det nederste laget har noen cut outs hvor det er fjernet skum under fotbuen og i hælen for å spare vekt. Nederst finner vi akkurat passe med slitegummi. Nok til at grep og slitestyrke er ivaretatt, sparsommelig nok til at det ikke går ut over vekten på skoen.

   Sålehøyden er pushet til det maksimale for hva som er lovlig på gateløp, med en stack på 40 mm i hæl og 33 mm i forfot. Hvis du er kjapp i hoderegning har du allerede funnet ut at det er et dropp på 7 mm, og kombinert med en aggressiv rocker er dette absolutt en sko som trives i fartsretningen.

   Time to fly: Midt imellom de to skumlagene ligger det en karbonfiberplate – med vinger, som seg hør og bør for et merke med «time to fly» som mantra. Denne karbonfiberplaten har flere egenskaper: For det første er den kurvet i formen og bidrar til ytterligere snert i steget. I tillegg er den nødvendig for å stabilisere og stive av de to skumlagene, slik at løperen får nyttiggjort seg av responsen fra skummet. Ved mellomfoten og forfoten har platen vinger både på innsiden og utsiden av foten. Disse vingene bidrar til enda bedre stabilitet, noe som kommer godt med i skumhavet. Voila! En skum-plate-skum-sandwich med uovertruffen respons uten instabilitet.

   Sitter som et skudd: Overdelen består av en engineered strikket overdel som setter seg som en sokk på foten. Lett og pustende, men samtidig solid nok til å bidra til trygt og godt fothold. Den asymmetriske pløsen er festet i overdelen, og etter at du har fått lagt den slik du foretrekker og strammet til, rikker ikke lissene seg en millimeter. Hælkappen graderes fra relativt fast nederst til mykere oppover, og to puter på hver side av akillesen sikrer god komfort for både hæl og sene.


   • Asymmetrisk integrert pløs
   • Resilient tolags PEBA-skum
   • Vinget karbonplate
   • Dynamiske cutouts i sålen
   • Fleksibel sockliner for komfort
   • Strategisk plassert yttersåle-gummi
   • Aggressiv rocker-geometri
   • Overlegen respons og driv i steget
   • Til raskere økter og løp fra 10 km til maraton
   • Dropp: 7mm
   • Vekt: 210g @40 / 264g @44
   • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura