!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment
Anbefalt

Radius GTX
Unisex

20 499,-
Du får minimum 3 074,- i bonus

Velg farge (Purple/Black)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   Unik delbar tørrdrakt med SwitchZip - som er en løsning utviklet av Kokatat som innebærer at drakten kan splittes ved midjen ved hjelp av glidelås. Overdelen og buksen kan brukes uavhengig av hverandre. Drakten er laget for å tåle krevende forhold enten det gjelder dagstur, langturer og ekspedisjoner. Produsert i 3-lags Gore-Tex Pro som er vanntett og pustende. Glidelåsene har beskyttelsesklaffer og sømmene er forseglet. Materialet er svært slitesterkt og tettvevd, likevel er det svært mykt og komfortabelt på. Drakten benytter seg av latexmansjetter rundt både hals og håndledd. Sokkene som er integrert i draken er også av Gore-Tex og holder p...

   Unik delbar tørrdrakt med SwitchZip - som er en løsning utviklet av Kokatat som innebærer at drakten kan splittes ved midjen ved hjelp av glidelås. Overdelen og buksen kan brukes uavhengig av hverandre. Drakten er laget for å tåle krevende forhold enten det gjelder dagstur, langturer og ekspedisjoner. Produsert i 3-lags Gore-Tex Pro som er vanntett og pustende. Glidelåsene har beskyttelsesklaffer og sømmene er forseglet. Materialet er svært slitesterkt og tettvevd, likevel er det svært mykt og komfortabelt på. Drakten benytter seg av latexmansjetter rundt både hals og håndledd. Sokkene som er integrert i draken er også av Gore-Tex og holder padleren tørr og varm ute på turen. Dobbelt liv i neopren som tetter godt, samt bidrar til komforten.

   Romslig hette som kan taes/rulles av foldes sammen og oppbevares i kragen når den ikke skal benyttes. Praktiske selvdrenerende lommer med glidelås på begge armer, og med refleksdetaljer for bedret synlighet i mørke omgivelser.

   • ANTON CLUB
    Bonus

    Bonus på ALLE ordinære priser

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura