SW7 Vent Shoe
Unisex

4 799,-
Du får minimum 479,- i bonus

Velg farge (BLK)

 • BLK

Velg størrelse

Det er få igjen i denne størrelsen.

Om produktet

Enten det er en svimlende stigning ved Vuelta eller en toasty ettermiddag i hjembyen din, vi utviklet S Works 7 Vent for å holde deg komfortabel selv på de varmeste dagene.

Nøkkelen til mer komfort, mindre skader og høyere effekt kommer fra de ergonomisk designede, vitenskapelig testede kroppsgeometrifunksjonene - langsgående bue, Varus Wedge og innleggssåler med en metatarsal-knapp. Når de brukes, justerer disse tre funksjonene hofte, fot og kne, samtidig som de begrenser lateral knebevegelse og opprettholder god sirkulasjon ned til tærne. Vented Mouthport-tåboksen trekker luft inn gjennom fronten av skoen og kanaliserer den rundt føttene...

Enten det er en svimlende stigning ved Vuelta eller en toasty ettermiddag i hjembyen din, vi utviklet S Works 7 Vent for å holde deg komfortabel selv på de varmeste dagene.

Nøkkelen til mer komfort, mindre skader og høyere effekt kommer fra de ergonomisk designede, vitenskapelig testede kroppsgeometrifunksjonene - langsgående bue, Varus Wedge og innleggssåler med en metatarsal-knapp. Når de brukes, justerer disse tre funksjonene hofte, fot og kne, samtidig som de begrenser lateral knebevegelse og opprettholder god sirkulasjon ned til tærne. Vented Mouthport-tåboksen trekker luft inn gjennom fronten av skoen og kanaliserer den rundt føttene, mens hele den nye, konstruerte meshoverdelen og tungen lar luften strømme fritt gjennom skoen - hjelper til både kjøling og svettefordampning. Sammen med det konstruerte nettet i øvre del, la vi til et lag Dyneema® Mesh for å holde godt i foten din, noe som sørger for bevist kraftoverføring. Vi har brukt den samme 66 gram FACT Powerline ™ yttersålen i karbon som finnes i EXOS-linjen. Med sine nettbelagte ventilasjonshull fremmer sålen skoens kjøleegenskaper, alt mens den faller ned til 233 gram (1/2 par, størrelse 42). For kraftoverføring holder PadLock ™ hælkonstruksjon hælen for å sikre optimal kraftoverføring. Faktisk er det vitenskapelig bevist at det forbedrer akselerasjonen. Pair det med to uavhengige BOA® S3 Snap-ringer med legering, støttet av BOA® Lifetime Guarantee, og du kan finjustere nivået på foten din på farten. Titanlegerings cleat muttere kan rotere for å posisjonere pedal / cleats 5mm bakover. Sklisikker, utskiftbar hælbane med innvendige skruer for sikkerhet. Tre bolt kloss mønster passer til alle viktige pedaler.

Vekt 233 gram.

 • ANTON CLUB
  Bonus

  Bonus på ALLE ordinære priser

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura