Medlemsvilkår

Du kan alltid kontakte oss på [email protected] med dine spørsmål. For mer informasjon om personvern, se egen side om dette.

RETNINGSLINJER VED BRUK

Tjenesten kundeklubb er gjort tilgjengelig til deg av Milslukern, Mobo Sportsholding AS, heretter beskrevet som ”Milslukern”. Gjennom tilgang til og bruk av tjenesten kundeklubb samtykker du til å følge våre retningslinjer og avtalevilkår. Milslukern og våre tredjeparter forbeholder seg retten til å gjøre forbedringer og/eller endringer i tjenesten og avtalevilkår uten forvarsel. Vennligst ikke bruk denne tjenesten dersom du ikke samtykker til våre retningslinjer og avtalevilkår. Kundeklubben er ikke laget/tenkt for barn under 15 år. GJENNOM Å REGISTRERE DEG I, OG FORTSETTE Å BRUKE, DENNE TJENESTEN INDIKERER DU DITT SAMTYKKE TIL VÅRE RETNINGSLINJER OG AVTALEVILKÅR OG ALLE ENDRINGER HERETTER. Milslukern forbeholder seg retten til uten forvarsel å endre eller legge ned, midlertidig eller permanent, denne tjenesten. Du samtykker til at Milslukern ikke blir holdt ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for noen endringer, suspensjon eller nedleggelse av tjenesten på noen som helst måte.

REGISTRERING

For å kunne bruke fordelene gjort tilgjengelig gjennom kundeklubben må du fullføre registreringen på milslukern.no. Du samtykker til:

(1) å gi oss sann, riktig, oppdatert og fullstendig informasjon slik det er etterspurt i registreringsskjemaet på siden, og (2) opprettholde og oppdatere dine brukerdata. Dersom du fyller ut usann eller utdatert informasjon forbeholder Milslukern seg retten til å suspendere eller slette din profil, samt nekte deg all nåværende eller fremtidig bruk av tjenesten.

UTMELDING

Du kan når som helst avslutte ditt medlemskap hos Milslukern, og utmelding vil skje umiddelbart etter at du har aktivt meldt deg ut. Ved avregistrering mister du alle eventuelle fordeler knyttet til din konto, og vi sletter alle dine brukerdata. Du kan når som helst melde deg inn på nytt, men du vil ikke kunne få tilbake noen fordeler betinget av din forrige brukerkonto.

BRUKEROPPTREDEN – VÆR SNILL

Du er ene og alene ansvarlig for å holde ditt brukernavn og passord konfidensielt. Vi etterstreber å gjøre det vi kan for å beskytte din konto fra å bli misbrukt, men vi kan ikke garantere for absolutt sikkerhet av din konto, din personlige informasjon eller andre data på din profil. Du samtykker til å gi umiddelbar beskjed til Milslukern dersom du skulle oppleve at andre bruker og/eller får tilgang til din profil uten ditt samtykke. Du samtykker å ikke bevisst forsøke å erverve fordeler som du ikke har rett til.