HJEM » KAJAKK » KAJAKKBEKLEDNING » Kokatat Storm Cag

Kokatat Storm Cag

Dette er en fantastisk kombinasjon av jakke og sprutrekk i et og samme plagg. Denne kan benyttes over annen bekledning og redningsvest, eller når man er på land og det er dårlig vær. Denne kombinasjonen kan også benyttes i nødsitusasjoner når det gjelder å beskytte en skadd eller nedkjølt medpadler.Dette er en fantastisk kombinasjon av jakke og sprutrekk i et og samme plagg. Denne kan benyttes over annen bekledning og redningsvest, eller når man er på land og det er dårlig vær. Denne kombinasjonen kan også benyttes i nødsitusasjoner når det gjelder å beskytte en skadd eller nedkjølt medpadler. Når CAG ikke er i bruk så kan den pakkes sammen i hetten og oppbevares bak sete, eller annet hensiktsmessig sted. Denne heldekkende CAG har en integrert strammekant som sikrer passform over spruttrekket, og er laget romslig for å gi full mobilitet over annen bekledning og redningsvest. Andre funksjoner inkluderer dobbel justerbar hette med innvendig regulering, stor frontlomme med glidlås og gjennomgang til redningsvesten, selvdrenerende lomme med glidelås på ermet samt reflekterende tape på hette og ermer. One size fits most (cockpit size L, jacket size XL).
Lagerstatus: Utsolgt
Art.nr.: koksto
fra 87 ,- / mnd.
2079 ,-
Utsolgt

Skriv inn e-postadressen din for å overvåke denne artikkelen. Du vil da bli varslet når varen er på lager igjen.

Fraktinformasjon
Fri frakt på ordre over 1500 kr eller fast fraktpris på kr 99,- (les mer

Produktinfo

Dette er en fantastisk kombinasjon av jakke og sprutrekk i et og samme plagg. Denne kan benyttes over annen bekledning og redningsvest, eller når man er på land og det er dårlig vær. Denne kombinasjonen kan også benyttes i nødsitusasjoner når det gjelder å beskytte en skadd eller nedkjølt medpadler. Når CAG ikke er i bruk så kan den pakkes sammen i hetten og oppbevares bak sete, eller annet hensiktsmessig sted.

Denne heldekkende CAG har en integrert strammekant som sikrer passform over spruttrekket, og er laget romslig for å gi full mobilitet over annen bekledning og redningsvest. Andre funksjoner inkluderer dobbel justerbar hette med innvendig regulering, stor frontlomme med glidlås og gjennomgang til redningsvesten, selvdrenerende lomme med glidelås på ermet samt reflekterende tape på hette og ermer.

One size fits most (cockpit size L, jacket size XL).

Produktanmeldelse

Vurdering (0)

Skriv en produktanmeldelse

Klikk på bildet som viser symbolet på Rød kajakk for å sende meldingen.

Størrelsesguiden

Andre varer fra samme varegruppe

 • Fullspekket med høyteknologiske materialer og detaljer kan vi med trygghet si at denne blir du fornøyd med!
  559 ,-
  ( 699 ,-)
 • Heldress med 3/4 hals, lang arm med tommelfingergrep. toveis glidelås i front, drop seat med glidelås.
  2119 ,-
  ( 2649 ,-)
 • Pro Padlevest Inkl avtagbar brystlomme Kokatat Maximus Centurion er en komfortabel videreutviklet padlevest designet for å kunne brukes i alle padledisipliner. S...
  2599 ,-