Rossignol R-skin IFP (18/19) restlager, stort utvalg hos Milslukern
  HJEM » LANGRENN » Langrennski » Rossignol R-skin IFP (18/19) restlager

Rossignol R-skin IFP (18/19) restlager

Best i test TV2 Hjelper deg 2016
kr 1999
Lagerstatus: Lev 7-10 dgr.
Størrelse:
Skibestilling

1. Bruksområde:


2. Føre:


3. Dine brukerdata:

4. BEHANDLING AV DINE SKI:

0,-
0,-
0,-

5 Binding og montering:

0,-


Beskrivelse

Leveringstid: 7-10 dager fra bestilling

NB! kommer med IFP-Plate og kan derfor kun brukes med IFP-bindinger fra Rossignol/Fischer. IFP-bindinger passer alle sko som passer til Rottefella-systemet (NNN) 

Rossignol R-skin slo igjennom med bravur sist vinter. Skien ble testvinner i TV2 sin omfattende test. R-skin er en semiracing-ski egnet for trening og konkurranse. Vi opplever vintre med svært vekslende snøforhold, og Rossignol R-skin løser smøreproblematikken på vanskelige forhold som rubbeføre eller universalklisterføre. R-skin kan brukes på alle føretyper. Dersom det er kald ny snø anbefaler vi likevel at du velger et tradisjonelt skipar. Da er det lett å smøre skiene, og på slikt føre vil du ha atskillig bedre glid med tradisjonelle ski. På eldre snø som er kald og har satt seg, fungerer derimot R-skin fint. Felleski er ikke minst et lettvint alternativ for deg som har begrenset med tid til trening i en hektisk hverdag. Rossignol R-skin har utskiftbar fell som er laget i

100 % mohair. Det er en egen fell for hver skilengde.

Nytt av året er at skien produseres i lengde 186 for yngre og lette skiløpere. Ellers leveres skien i samme lengder som i fjor: 191, 198, 203 og 208.

Rossignols tips for preparering av R-skin og våre øvrige felleski
Hele ideen med skin-ski er at de krever lite stell, men noe er nødvendig.
Du bør påføre en spesialspray på mohair-fellen i festesonen. Flere smørefabrikanter har utviklet egnede produkter. Aller best resultat for gliden får du ved å masere inn fluorcarbonpulver på fellen av typen vi varmer inn med jern i glidsonene. På 0-føre med fallende våt snø og ellers på våte forhold, er det særlig viktig å preparere fellen for å unngå ising på kladdeføre eller forbedre gliden der det er sug i snøen når det er vått.

Fellen må renses når den er skitten. Her lanserer blant annet Swix en rensespray kommende sesong. Den er mindre aggressiv mot limet på fellens bakside som fester den til skien, enn når man bruker tradisjonell rensevæske. Dersom man velger vanlig rensevæske, så ha i så fall lite væske på rensepapiret og bruk lett håndlag når du renser.

Glidflatene på R-skin prepareres akkurat som på andre ski.
Vær også klar over at det er mulig å steinslipe R-skin.
Når fellen er utslitt, er det mulig å få satt på ny fell. Det er viktig å merke seg at det er en egen fell for hver skilengde.

Se også R-Skin race

Produktinformasjon

Artikkelnavn: Rossignol R-skin IFP (18/19) restlager
Art.nr.: RHGCP02-208
fra kr 83 / mnd.

Kunder som har kjøpt denne varen har også kjøpt