HJEM » KAJAKK » KAJAKK » Vajda Mission X2 Styrolight

Les vår artikkel om å velge kajakk, husk att alle våre kunder får en gratis kajakktilpassing og att vi kan sende din kajakk over hele Norge. Kontakt oss på support@milslukern.no for mer info.

Vajda Mission X2 Styrolight

En av årets store nyheter for hav/turpadlere. En kvalitetskajakk i uknuselig ABS plast.
Velg fraktmetode
Lagerstatus: På lager
Art.nr.: Vajda Mission X2 Rød
fra 833 ,- / mnd.
19993 ,-

Produktinfo

Vajda Mission X2 Styrolight er årets nyhet. Dette er en tur/havkajakk fro de som ønsker å bruke kajakk padling som tur/opplevelse/trening samtidig som du har mulighet til å dra på overnattingstur. . Den har samme bredde som de kjente tur racerne, men oppleves mye stødigere. Sparkebrett og sete er enklet å justere.

Styrolight er et styrene basert plastmateriale med fantastisk finish og overflate. Styrolight plast er ekstremt sterkt og har høy slagfasthetsstyrke. Styrolight er thermoplast materiale for kajakk og kano produksjon. Kajakkene blir vacuum støpt på 140-160'C. Topp/ytterlaget på Styrolight kajakkene er ekstremt blanke og finishen kan best sammenlignes med bil lakk. Alle kajakker og deler laget i Styrolight er 100% resirkulerbar og miljøvennlig. Styrolight kajakker er ekstremt solid og holdbar. En av de støste fordelene med Styrolight er lav vekt sammenlignet med PE(polyethlene) plast kajakker. Vekt er sammelignbar med glassfiber og epoxy kajakker, men styrke/bruddstyrken er sammenlignbar med plast kajakker.

Leveres med 2 stk vanntette skott med luker fra kajaksport

Ror er Smart Track


Lengde: 500 cm 
Bredde: 57,5cm    
Vekt:21 kg


Klubb pris; KR 21990,-

Produktanmeldelse

Vurdering (0)

Skriv en produktanmeldelse

Klikk på bildet som viser symbolet på Grønn kajakk for å sende meldingen.

Andre varer fra samme varegruppe

 • Dette inngår i pakken: Kajakk, åre, vest og spruttrekk
  18996 ,-
 • Stellar S18 er en rask og stabil havkajakk. Moderne design. Ypperlig for dagsturer og lange turer på hav og innsjøer. Bestselger!
  20249 ,-
  ( 22499 ,-)
 • Dette inngår i pakke: Kajakk, åre og vest
  23758 ,-
  ( 26397 ,-)
 • Dette inngår i pakken: kajakk, åre og vest
  8999 ,-
  ( 15997 ,-)