Xcelerator Classic Rollerski - Rottefella, stort utvalg hos Milslukern

Xcelerator Classic Rollerski - Rottefella

Bindingen som er spesialutviklet for klassisk trening og staking på rulleski.
kr 599
Lagerstatus: Tilgjengelig
Fri frakt over 1500,- Rask levering Kjøp nå betal senere med Klarna

Beskrivelse

Rottefella har tatt et nytt steg når det gjelder å gå på rulleski som trening, og denne bindingen er spesialutviklet for klassisk trening og staking på rulleski. Rottefella Xcelerator Rollerski Classic er laget på sammen prinsipper som treningsmodellen innen klassisk langrenn.

For å tåle den økte belastningen under bruk på rulleski, er bindingen laget i en annen type plastmateriale enn vanlige bindinger. Bindingen har en meget bred og stabil bindingsflate, som gir deg god stødighet på rulleskien.

Rottefella Xcelerator Rollerski-bindinger benyttes sammen med Xcelerator Monteringsplate for rulleski. Denne platen har 3 justeringsklikk som gjør det mulig å justere bindingen i flere skostørrelser på samme rulleskien. Dette gjør du enkelt ved å justere bindingen på monteringsplaten med en enkel hjelpeverktøy.

Bindingen er også utstyrt med refleksmaterialer, som gir deg bedre synlighet ved trening. Sammen med bindingen gir Rottefella og Trygg Trafikk deg en informasjonsfolder som forteller deg om anbefalte trafikkregler for bruk av rulleski på veien. Det er kun Xcelerator rulleskibindinger Rottefella godkjenner for bruk på rulleski.

Tekniske data

Bindingen som er spesialutviklet for klassisk trening og staking på rulleski.
Art.nr.: Xcelerator Rollerski Classic
Lagerstatus: Tilgjengelig

Størrelsesguide

 

Varemerke

 

Andre varer fra samme varegruppe

  • kr 735
    Sjekk prisen
  • kr 734
    Sjekk prisen
  •