100 år med innovasjon og kunnskap

Rossignol ble født i de franske alpene i 1907. I over 100 år har Rossignol vært målestokken innen vintersport, noe som har gjort ski enklere, mer inspirerende og morsommere. Fra konkurrerende idrettsutøvere til forsiktige nybegynnere, Rossignols atletdrevne, tekniske nyvinninger innen konstruksjon og design fortsetter å flytte grensene for hva skiløpere kan oppnå på snø.

Felleski

R-Skin teknologien gjør klassisk skigåing både praktisk og enkelt. Dette konseptet gir en ny dimensjon til klassisk ski, og gir deg gleden av å gå på ski uten forarbeid. Ute etter ytelse, spenning eller bare det å komme deg ut på tur? R-skin er designet for å møte behovet til alle typer skiløpere. R-Skin utskiftbare mohair-innlegg gir et enkelt, konsistent spark og maksimal glid uten forberedelsesarbeid.

Skøyteski

Rossignol har alltid hatt en veldig sterk skøytekultur. X-IUM langrennski er optimalisert for skøytehastighet takket være et høyt nivå av glid og presisjon. De vil presse alle toppidrettsutøvere og skiløpere til å gå utover sine grenser og avslutte på toppen av pallen.

Bekledning
Din handlekurv
Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!