THE NORTH FACE FLIGHT VECTIV™

TESTET AV MILSLUKERN

Testperson: Eirik Kurland, Butikksjef hos Milslukern

Som tidligere langrennsløper med mange timer i skogen var det med stor spenning jeg skulle teste den nye skoen fra The North Face - Flight VECTIV. Det var ikke helt optimale forhold i skogen, så testingen foregikk i hovedsak på grusveier og lett terreng hvor snøen ikke hadde gjort sitt inntog enda.

Umiddelbart merket jeg at det var en svært komfortabel og leken sko jeg hadde på føttene - en sko som innbydde til både tempo, og komfort for de lange turene. Sålens kurvede utforming gjorde at det ble en lett rullerende følelse på foten, som gjør at man enkelt ruller på fremfot for bedret løpsdynamikk.

Som første sko jeg har testet (og på markedet) i terrenget med karbonplate i mellomsålen, var jeg noe usikker på hvordan dette ville gå utover følelsen med underlaget, men her har TNF truffet godt. Stabilitet og løpsfølelse var på meget god, samt med en såleutforming som gjorde skoen innbydende til at farten økte uten at den krevde økt innsats fra min side. Med god erfaring fra andre leverandører som bruker karbonplater i mellomsålen må jeg si at TNF har truffet godt med denne skoen, de har fått med egenskapene man ønsker i en terrengsko - men forbedret de ytterligere.

"Komfort og passform var meget god, og jeg tror Flight VECTIV er en sko å regne med i tiden fremover"

Grepet var godt, selv om skoen nok først og fremst egner seg for de som ikke skal ut på de heftige og mest ulendte stiene - gir skoen mer enn godt nok grep for normale stier med innslag av variert underlag og grus. Dempingen er svært god, og man er godt beskyttet fra underlaget som er viktig for mange som løper mye.

Ny teknologi blandet med egenskapene som mange løpere i terrenget ser etter er en miks jeg tror mange vil sitte pris på. Utformingen av skoen og karbonteknologien gjør dette til en meget lettløpt sko som mange vil trives med, og ikke minst nyte godt av på turene sine i skog og mark!

Dette blir definitivt en sko jeg gleder meg til å ta med meg ut i skogen når våren kommer og stiene er klare!

FLIGHT GAITER

The North Face

FLIGHT GAITER

Unisex
549,-
M Vective Enduris FUTURELIGHT™

The North Face

M Vective Enduris FUTURELIGHT™

Herre
1 749,-
W Vectiv Enduris FUTURELIGHT™

The North Face

W Vectiv Enduris FUTURELIGHT™

Dame
1 749,-
Flight Beanie

The North Face

Flight Beanie

Unisex
449,-
Flight Glove

The North Face

Flight Glove

Unisex
599,-
Flight Stridelight Shorts M

The North Face

Flight Stridelight Shorts M

Herre
899,-