Om Milslukern

Vi er en dedikert gjeng med lang fartstid som både aktive utøvere og med erfaring fra sportsutstyrbransjen. Flere av våre ansatte har vært med helt fra oppstart. Opp gjennom årene har vi blitt en instutisjon for de som virkelig ønsker å oppleve sport på sitt beste. Her finner du informasjon om de ansatte, samt noen ansikter å feste navnene til.

Per Erik har vært hos Milslukern i nærmere 13 år, er et kjent fjes for mange som har vært innom oss opp gjennom årene.

Du ser ham som regel med et bredt smil om munnen og godt humør - men bak masken ligger det mye kunnskap og ekspertise.

Per Erik er mannen som kan mye om det meste i butikken, og har stålkontroll på det fleste produktkategoriene. Per Erik har vært aktiv langrennsløper på høyt nivå i mange år, og har tatt med seg denne erfaringen inn i arbeidet sitt.

Han har også lang fartstid med kajakk, og har svært mye kunnskap om båtene og utstyret du finner hos oss.

Per Erik er også en av de som har hovedansvar for skiplukking ute hos leverandørene hos oss. Han har i mange år hjulpet både unge og voksne med å bygge skiparker og sørge for nydelige skiopplevelser.

Per Erik har alltid mye å gjøre, og det er sjeldent stille og fredelig rundt ham - så hvis det er noe vi ikke finner på huset som har blitt flyttet, vet vi som regel hvem vi skal gå til!

Hovedfagområder: Langrenn og Kajakk

Per Erik Mork

Øyvind er vår eminente sliper og luring på bygget. Han besitter enorm kunnskap om flere av kategoriene du finner hos oss.

På vinteren står han nesten utelukkende bøyd over slipemaskinene i andre etasje, og brenner virkelig for håndverket og utvikling innenfor slip. Her er Øyvind av de desidert beste innenfor faget, med en følelse og lidenskap for faget man sjelden har sett. Det er ikke uten grunn at Milslukern har den mestvinnende slipen på markedet.

På vår og sommer er Øyvind å finne nede i butikken hvor han ofte er å se i kajakkavdelingen hvor han får brukt erfaringen og kunnskapen sin.

Øyvind har også vært hos oss i mange år, og er nok også et kjent ansikt i butikken. Øyvind er ofte rolig i fremtoning, men ikke la deg lure - det er ekstremt mye kunnskap og erfaring gjemt i den kroppen!

Øyvind er også en liten skøyer innerst inne, så hvis enkelte ting plutselig er limt fast, ser man som regel en liten lugg rundt hjørnet med et stort smil om munnen!

Hovedfagområder: Kajakk og Langrenn

Øyvind Sandbakken