Om Milslukern

Vi er en dedikert gjeng med lang fartstid som både aktive utøvere og med erfaring fra sportsutstyrbransjen. Flere av våre ansatte har vært med helt fra oppstart. Opp gjennom årene har vi blitt en instutisjon for de som virkelig ønsker å oppleve sport på sitt beste. Her finner du informasjon om de ansatte, samt noen ansikter å feste navnene til.

Eirik er selve bautaen hos oss på Milslukern, og var med å grunnlegge butikken. Lang fartstid i bransjen og et svært kjent ansikt for alle som har vært innom Milslukern en eller annen gang.

Stålkontroll på det meste av produkter som rører seg i butikken, og kunnskap langt over det normale.

Har jobbet med kajakk og langrenn i en liten evighet, og har enormt med erfaring på disse feltene. Eirik monterer og tilpasser bl.a. kajakkårer for mange av de beste padlerne i Norge. Har et enormt kontaktnett, og kjenner til alt og alle.

Eirik er også godt involvert i langrennsavdelingen på huset, og er også ute hos leverandørene for å plukke ski. Bistår også med sliping sammen med Øyvind. Det er ikke mange i Norge som har plukket flere ski enn denne karen!

Han er en ihuga kajakkpadler, og stiller stadig opp på diverse løp rundt i Norge. Lurer du på noe rundt kajakk er dette mannen du skal snakke med!

Selv om Eirik kjører Harley-Davidson og ser ut som tatt rett ut av Sons of Anarchy er han en kjernekar med smil og humor på plass!

Hovedfagområder: Kajakk og Langrenn

Eirik Bentzen

Per Erik har vært hos Milslukern i nærmere 10 år, er et kjent fjes for mange som har vært innom oss opp gjennom årene.

Du ser ham som regel med et bredt smil om munnen og godt humør - men bak masken ligger det mye kunnskap og ekspertise.

Per Erik er mannen som kan mye om det meste i butikken, og har stålkontroll på det fleste produktkategoriene. Per Erik har vært aktiv langrennsløper på høyt nivå i mange år, og har tatt med seg denne erfaringen inn i arbeidet sitt.

Han har også lang fartstid med kajakk, og har svært mye kunnskap om båtene og utstyret du finner hos oss.

Per Erik er også en av de som har hovedansvar for skiplukking ute hos leverandørene hos oss. Han har i mange år hjulpet både unge og voksne med å bygge skiparker og sørge for nydelige skiopplevelser.

Per Erik har alltid mye å gjøre, og det er sjeldent stille og fredelig rundt ham - så hvis det er noe vi ikke finner på huset som har blitt flyttet, vet vi som regel hvem vi skal gå til!

Hovedfagområder: Langrenn og Kajakk

Per Erik Mork

Øyvind er vår eminente sliper og luring på bygget. Han besitter enorm kunnskap om flere av kategoriene du finner hos oss.

På vinteren står han nesten utelukkende bøyd over slipemaskinene i andre etasje, og brenner virkelig for håndverket og utvikling innenfor slip. Her er Øyvind av de desidert beste innenfor faget, med en følelse og lidenskap for faget man sjelden har sett. Det er ikke uten grunn at Milslukern har den mestvinnende slipen på markedet.

På vår og sommer er Øyvind å finne nede i butikken hvor han ofte er å se i kajakkavdelingen hvor han får brukt erfaringen og kunnskapen sin.

Øyvind har også vært hos oss i mange år, og er nok også et kjent ansikt i butikken. Øyvind er ofte rolig i fremtoning, men ikke la deg lure - det er ekstremt mye kunnskap og erfaring gjemt i den kroppen!

Øyvind er også en liten skøyer innerst inne, så hvis enkelte ting plutselig er limt fast, ser man som regel en liten lugg rundt hjørnet med et stort smil om munnen!

Hovedfagområder: Kajakk og Langrenn

Øyvind Sandbakken

Eskil er sykkelguruen på huset, og som er aktiv syklist den dag i dag. Vinner av Birkebeinerrittet i 2019, så dette er en seig kar. Masse kunnskap om sykkel og komponenter, og kan svare på de aller fleste spørsmål som måtte dukke opp.

Han fungerer også som en liten reservemekaniker når en kunde kommer innom å trenger en rask reparasjon i butikken.

Har også en stor interesse for langrenn, og viser stor iver for å lære mer om dette faget. Jobber hele vinteren i skiavdelingen, og bistår mye med skiplukking til kunder. Har også bygget seg opp god erfaring med langrenn, både via testing på egenhånd og med å jobbe med faget.

Er nok den på huset som trener mest, og er ivrig etter å teste nytt utstyr til enhver tid (enkelte ganger til andres frustrasjon når deres eget utstyr plutselig har forsvunnet). Eskil er en fin type som alltid har smilet på lur med en liten vits liggende.

Hovedfagområder: Sykkel og Langrenn

Eskil Evensen-Lie

Marita er en av de nyeste hos oss på Milslukern, og kommer med en lang fartstid i sportsbransjen.

Marita har lang erfaring med spesielt bekledning, sykkel og løpesko. Hun er ei blid jente med et smil om munnen og gir deg gjerne hjelp til det meste vi har av produkter i butikken, men med et hovedfokus på bekledning, sykkel og sko.

Aktiv i sykkelmiljøet og er ikke redd for en heftig stitur i skogen. Hun kjenner til flere detaljer på syklene enn mange av vi andre i butikken gjør.

Alltid et smil om munnen og behjelpelig enten det gjelder kunder eller andre ting hos oss på Milslukern.

Marita har også et meget godt øye for hvordan ting skal se ut, så om du ser at ting har flyttet seg siden sist du var innom skal du ikke se bort i fra at Marita har vært i sving.

Hovedfagområder: Bekledning, Løp og Sykkel

Marita Damry

Lars kom til Milslukern for like over et år siden med sekken full av kunnskap om langrenn. Han har i mengde år jobbet med både langrennsteam og i skiforbundet.

Lars har stålkontroll på det meste som rører seg i butikken, og har fått en stor interesse for kajakk siste året som har resultert at kunnskapen på dette feltet også har blitt meget sterk!

Langrenn ligger i blodet til Lars (Tro det eller ei - han er tross alt Bergenser) og har mange svært sterke resultater å vise til i sporet. Lars har også representert Norge i Junior-VM i langrenn!

Lars er også Daglig leder på Milslukern, så mellom slagene oppe på kontoret er han å finne på gulvet nede butikken hvor han er behjelpelig med det meste av spørsmål som skulle dukke opp.

Han kommer med god erfaring fra sykkel, etter å ha jobbet i flere år hos Shimano - og utgjør sammen med Eskil ekspertgruppen vår på dette fagområdet.

Lars inngår også i langrennsavdelingen som er ute hos leverandørene for å plukke ski til butikken og kunder.

Hovedfagsområder: Langrenn, Kajakk og Sykkel

Lars Litlere

Din handlekurv

Ingen varer

Hos milslukern.no får du gratis frakt
til hele fastlands-Norge ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke sykler, ski, kajakk og andre store varer)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!